dijous, 29 de setembre del 2016

Conclòs el 45 Ral·li d'Andorra Històric amb victòria d'un Volkswagen Scirocco

L'equip format per José Manuel López i Ramon Ferrés ha aconseguit diumenge passat, conduint un Volkswagen Scirocco, la victòria al 45 Ral·li d'Andorra Històric: la prova, que durant els passats dies 24 i 25 ha recorregut la geografia andorrana, ha esdevingut una de les més multitudinàries que es recorden, segons valoració de l'organització. En aquest sentit, també es destaca que amb unes condicions climatològiques que han acompanyat la totalitat del recorregut, el 45 Ral·li d'Andorra Històric passarà a la història per haver estat possiblement l'edició més notable de les cinc que porta reservades en exclusiva per als vehicles clàssics.

106 equips, distribuïts en quatre tipus de categoria i de mitjanes a complir, van prendre finalment la sortida dissabte passat després de les verificacions i des del centre d'Andorra la Vella, que vivia d'aquesta manera un esdeveniment de gran magnitud, convivint amb el moviment comercial habitual de la zona. En total, van acabar sent 84 els equips classificats al final de la competició. El 45 Ral·li d'Andorra Històric ha estat organitzat per l'Automòbil Club d'Andorra amb la col·laboració del Comú d'Andorra la Vella; Pyrénées Motors (concessionari oficial BMW i MINI); Snow Driving; i, en el cronometratge, el suport de Blunik.

El Volkswagen Scirocco sent conduït per José Manuel López i Ramon Ferrés al 45 Ral·li d'Andorra Històric / JAS

Principals dades de la classificació final al 45 Ral·li d'Andorra Històric / JAS