dijous, 25 d’agost del 2016

Publicat el reglament del 52 RallyRACC

Des d'ahir està publicat en l'apartat 'Documents', al web del RallyRACC, el reglament oficial de la 52a edició d'aquesta cursa automobilística. L'accés a aquesta documentació se suma al del document Rally Guide 1, que ja estava disponible en aquest mateix apartat des de mitjan mes de juny i en el qual es poden trobar els detalls referents a itinerari, plànols i horaris de la cita. El proper 16 de setembre està prevista la publicació de la Rally Guide 2, també al mateix apartat web.

El 52 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada és l'onzena i avantpenúltima prova puntuable per al Campionat del Món FIA de Ral·lis 2016, està organitzat pel Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC) i es disputarà del 13 i al 16 d'octubre, amb epicentre a Salou, PortAventura World i la Costa Daurada. La cursa puntuarà per a les següents categories del mundial: 'Pilots', 'Copilots' i 'Constructors/Equips', a més dels campionats suport WRC2 i WRC3, i el campionat monomarca Drive Dmack Fiesta Trophy. L'edició del RallyRACC de l'any passat la va guanyar, tal i com va informar TITULARS.CAT (bloc del 28/10/2015), el tàndem format pels noruecs Andreas Mikkelsen i Ola Floene.

El cotxe conduït per Andreas Mikkelsen, amb Ola Floene, durant un instant de l'anterior edició del RallyRACC / ANDRÉ LAVANDINHO





+info: http://www.rallyracc.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada