dimecres, 3 de febrer del 2016

Josep Maria Villagrasa: "Ara som en el punt màxim per tal de gaudir de la tòfona"

El restaurant Can Feu, de Sabadell, celebra les VIII Jornades Gastronòmiques de Caça i Tòfona oferint un menú degustació 


 Caneló de faisà amb pols
de tòfona / REST CAN FEU
L'equip del restaurant Can Feu, de Sabadell i dirigit pel xef Josep Maria Villagrasa, celebra, des d'ahir i fins al proper dia 13, la VIII edició de les Jornades Gastronòmiques de Caça i Tòfona, amb un menú degustació integrat per set plats i les postres. Aquestes jornades, en relació a les quals també va informar l'any passat TITULARS.CAT (bloc del 08/02/2015), s'han consolidat com tota una tradició en aquest restaurant de tres generacions i més de 40 anys de vida. "Ara som en el punt màxim per tal de gaudir de la tòfona, ja que és quan està més madura i té més gust. Li volem donar protagonisme a aquest producte tan especial i apreciat que tenim en la nostra terra", destaca Villagrasa. El cuiner reconeix que durant aquestes jornades és quan ell i l'equip gaudeixen més "de la feina perquè la caça necessita molt de temps de preparació, maceració, coure a foc lent, fent el xup xup". "Apostem per la cuina tradicional de sempre i ens agrada que arribi d'una manera òptima a la taula per degustar", assegura. Tot i que el restaurant Can Feu és una casa de cuina de base tradicional, Villagrasa destaca que a l'hora de preparar les carns combinen "tècniques més clàssiques i d'altres més innovadores perquè esperem que el client trobi originalitat i diversió en la nostra proposta gastronòmica".

Torrada de tòfona ratllada / REST. CAN FEU
Hi ofereixen un menú degustació per 70 euros que inclou una torradeta de tòfona ratllada amb oli verge d'oliva Soleil, seguit d'una terrina freda de caça farcida de prunes i tòfona i amanida tèbia de mongetes verdes amb perdiu escabetxada. Un dels plats estrella del Can Feu, el caneló, es reconverteix en un caneló de faisà amb la seva beixamel cremosa i pols de tòfona. Seguiran els plats més intensos en gustos, aromes i sabors, com són el llom de cérvol amb mel i vinagre agredolç Fòrum, la perdiu guisada amb farcellet de col i, per acabar, llebre a la Royal amb puré de patata trufada i codony. Per tal d'alleugerir el menú, les postres són un sorbet de mandarina d'hivern. El menú se servirà per a una taula completa. El xef recomana que el menú de caça i tòfona es degusti, preferiblement, en el dinar ja que pels vespres la digestió pot ser més pesada. Per als que vulguin descobrir aquestes menges per primer cop o un àpat més lleuger, des del Can Feu han trobat una solució. "Per als que només vulguin tastar un o dos plats de caça i tòfona, hi ha l'opció escollir sols de la nostra carta", anuncia Villagrasa.

+info: http://www.restaurantcanfeu.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada