dimecres, 28 d’octubre del 2015

Els noruecs Andreas Mikkelsen i Ola Floene guanyen el 51 RallyRACC

Desenllaç inesperat diumenge passat en el 51 RallyRACC en sofrir un accident en l'últim tram el duet format per Sébastien Ogier i Julien Ingrassia (Volkswagen Polo R WRC), clars dominadors fins a aquest moment. Aquest accident ha permès que els noruecs Andreas Mikkelsen i Ola Floene, companys d'equip dels accidentats campions del món, aconseguissin proclamar-se campions del RallyRACC, competició que forma part del Campionat del Món. A més d'aquest inesperat triomf de Mikkelsen, amb l'infortuni d'Ogier els espanyols Dani Sordo-Marc Martí (Hyundai i20 WRC) han aconseguit pujar al tercer esglaó del podi, per darrere de Jari-Matti Latvala-Miikka Anttila (VW).

L'accident d'Ogier va obligar a la neutralització del tram 'Duesaigües', havent de prendre la resta de competidors el recorregut alternatiu previst per a aquests casos, amb direcció al podi de Salou, marcant-se un temps als participants que no van poder recórrer l'especial. Fins a aquest moment, el RallyRACC era patrimoni dels campions del món. La victòria de Mikkelsen i la segona plaça de Latvala han permès en tot cas un doblet a Volkswagen Motorsport. En aquesta edició del RallyRACC van prendre la sortida 82 equips i han finalitzat 64.

Podi final del 51 RallyRACC. D'esquerra a dreta: Anttila-Latvala; Mikkelsen-Floene; i Sordo-Martí / RACC