dimarts, 7 de juliol del 2015

El CAR de Sant Cugat torna a organitzar un torneig del joc del marro

El Centre d'Alt Rendiment (CAR) de Sant Cugat ha dut a terme enguany la segona edició del seu torneig del joc del rescat, també conegut com el joc del marro, una activitat molt popular en l'àmbit educatiu a Barcelona durant el segle XIX i els inicis del XX, concretament a l'Escola del Mar i en el model de Vergés. Un any més, doncs, els alumnes del Curs d'Accés al Grau Superior del CAR de Sant Cugat han recuperat aquest joc organitzant-ne una competició que va tenir lloc el passat 15 d'abril i en la qual van participar sis equips: quatre dels cicles de Grau Superior d'Animació d'Activitats Físicoesportives, un format pels mateixos organitzadors de la trobada, i un darrer format per exalumnes que ja havien participat en l'anterior edició, sobre la qual va informar també TITULARS.CAT (bloc del 29/04/2014)

En una final molt disputada, va guanyar l'equip del segon curs del Grau Superior (grup B), que va derrotar l'equip d'exalumnes del CAR. Al repartiment de premis, es va reconèixer l'equip guanyador, però també el segon i tercer classificats, així com el millor jugador i el grup més participatiu. El tercer classificat i grup més participatiu va ser l'equip de primer curs del Grau Superior (grup B); i la millor jugadora Helena Orna. Tot i que l'element competitiu va ser el més destacat de la trobada, també va haver lloc per a la festivitat: així doncs, hi van haver disfresses, música i ball.