dimarts, 28 d’abril del 2015

La cocteleria Slow Barcelona compleix quatre anys i elabora una carta de 'vodka & tonics'

Amb motiu del seu quart any complet d'activitat, la cocteleria Slow Barcelona ha elaborat una nova carta de combinats centrada en el concepte 'vodka & tonics': els mestres en cocteleria Francesc Bretau i Francesc Galera han realitzat la carta tot incloent-hi unes quaranta referències d'aquest popular destil·lat, elaborat a partir de diferents ingredients (entre d'altres, blat, patata, raïm i blat de moro) i amb diferents orígens (Rússia, Polònia, Suècia, Finlàndia, Regne Unit Holanda, Canadà i alguns més). La nova carta s'emmarca en l'estil genuí que ofereix la línia de cocteleria d'autor d'Slow Barcelona; es complementa amb una vintena de 'perfect serves', així com una dotzena de tòniques que poden acompanyar els nous combinats del local d'oci nocturn. Aquests combinats es poden complementar també amb una gran varietat de fruites i vegetals, herbes, flors, essències i espècies.

A principis d'enguany, durant la presentació de la carta, Bretau va explicar que l'aposta d'Slow Barcelona per aquesta combinació passa per oferir una alternativa a l'auge del gintònic; a més, ha recordat que el vodka presenta un sabor més neutre que permet jugar més amb els gustos dels consumidors i personalitzar la copa al gust de cada client. D'altra banda, els assistents a l'acte, que va tenir lloc al gener, van poder degustar precisament, i a mode de primícia, un dels nous còctels que integren la carta de la cocteleria creativa del local: es tracta del Gin Zu, elaborat a partir de gin jinzu, sake, umeshu, suc yuzu i sirop de té 'matcha'. Slow Barcelona va obrir el 16 de desembre de 2010.

Francesc Bretau donant detalls de la nova carta de vodka & tonics / SLOW BARCELONA
+info: http://www.slowbarcelona.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada