dilluns, 14 d’abril del 2014

El Club Natació Sabadell guanya la seva tercera Copa d'Europa de waterpolo femení

La tercera Copa d'Europa de waterpolo femení que guanya el Club Natació Sabadell ja és, des d'aquest dissabte al vespre, una realitat. Les nedadores de Nani Guiu s'han fet amb el trofeu en la final contra el Vouliagmeni, que ha tingut lloc a la piscina del club sabadellenc. Les vallesanes han demostrat al llarg del partit la seva clara superioritat respecte de l'oponent grec. Maica Garcia, del Sabadell, ha anotat els primers tres gols del partit. La primera part ha acabat 6 a 1 a favor de les catalanes, de manera que el partit estava pràcticament sentenciat.

En els següents vuit minuts Maica Garcia ha continuat el seu recital de gols i n'ha marcat dos més i amb ella també han aconseguit marcar Pili Peña altra vegada, la jugadora hongaresa Gabi Szucs i la jove Judith Forca: la part ha acabat amb un 11 a 6 al marcador, amb un parcial de 5 a 4. La diferència de gols de les catalanes ha continuat en el tercer quart que ha acabat amb un 15 a 6 a favor i gols de Jennifer Pareja, Gabi Szucs, Melissa Seidemann i Maica Garcia, qui ha marcat 7 gols en total. Els últims 8 minuts de partit l'efectivitat de les catalanes no ha minvat i Jennifer Pareja, Olga Domènech, Mati Ortiz  i Judith Foraca han tornat marcar. El resultat final ha estat de 19 a 10 a favor del C.N. Sabadell. En l'apartat de trofeus individuals la jugadora catalana del C.N. Sabadell, Maica Garcia,  ha estat designada MVP (Most Valuable Player). Les nedadores sabadellenques demostren que segueixen en un bon moment per tal de continuar aconseguint fites en la línia de les victòries assolides l'any passat, i de les quals va informar TITULARS.CAT (blocs del 09/12/2013 i del 05/08/2013).